top of page

Montse Rodríguez és actriu i directora.

 

 

Llicenciada per l’Institut del Teatre, com a actriu en teatre ha treballat amb companyies com Sèmola Teatre, ¿Bailamos? (Mercat de les Flors) i Esperanto (Teatre Nacional de Catalunya), Agraïts d’Aguantar-nos amb Nits de Serrallonga dirigida per Marc Angelet, Cia. Momama amb L’avarícia fa forat, Teatre Nu amb l’espectacle Avi Ramón dirigit per Víctor Borràs en les versions en català, castellà i euskara, Dies Irae; en el Réquiem de Mozart de Marta Carrasco (Teatre Nacional de Catalunya), Nàufrags / La casa de l’ànima de Lluís Danés i Tranuites Circus amb Lluís Llach dirigida per Lluís Danés i amb moviment de Marta Carrasco (Teatre Nacional de Catalunya).

 

Cofundadora de CorCia Teatre ha participat en els espectacles Figures d’aigua,  Rinconete y Cortadillo de Cervantes, Retalls del Ter, La Celestina de F. Rojas, Entremeses de Cervantes y Lope de Rueda, Precipici de Montse Albàs i Cor de Montserrat Mas.

 

A la direcció destaquen els espectacles Sóc una màquina de Gerard Guix produïda per Teatre de Guerrilla, Punxes a la sorra de Jordi Roca i Retalls del Ter amb dramatúrgia pròpia i la direcció d’actors dels espectacles Deeses co-dirigit amb Pepa Lavilla i Salveu les nostres ànimes de Gerard Guix. També ha estat ajudant de direcció de l'obra Ciutat de Carles Mallol.

 

En el món audiovisual ha treballar en projectes com Delincuentes torpes d’Àngel de la Cuz per a TVGalega, a la websèrie Cubicles de Jaïr Domínguez i Sergi Prat, El sueño de Eleanor de Lluís Danés, Tranuites Circus de Lluís Danés, E-mental de Jordi Crusats, Vector de Jordi Baucells, La conjectura i Con un seis i con un cuatro de Xevi Vila, Amb mà esquerra de Sílvia Arimany i com a personatge secundari a la sèrie de TV3 El cor de la ciutat.

bottom of page